Notifications

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

close

Warning: Lorem ipsum dolor sit amet…

close

Success: Lorem ipsum dolor sit amet…

close

Information: Lorem ipsum dolor sit amet…

close

Attention: Lorem ipsum dolor sit amet…

[notification type="error"]
<strong>Warning:</strong> Lorem ipsum dolor sit amet...
[/notification]
[notification type="success"]
<strong>Success:</strong> Lorem ipsum dolor sit amet...
[/notification]
[notification type="info"]
<strong>Information:</strong> Lorem ipsum dolor sit amet...
[/notification]
[notification type="attention"]
<strong>Attention:</strong> Lorem ipsum dolor sit amet...
[/notification]

Arhive

Plan de fertilizare

Plan de

Planul de fertilizare al unei culturi consta in adoptarea unor masuri care sa asigure plantelor de cultura pe toata perioada lor de vegetatie necesarul de apa si elemente nutritive conform speciei si fazei de dezvoltare al plantelor.

Plan de protectie

Plan de

Planul de protectie al unei culturii este definit ca totalitatea masurilor tehnologice ce trebuie implementate si care contribuie la optimizarea factorilor de crestere si dezvoltare al plantelor de cultura (asolamentul, masuri de prevenire si combatere a buruienior, bolilor si daunatorilor, alti factori restrictivi cum sunt: arsita, seceta etc).

Asolament

Asolament

Asolamentul reprezinta impartirea suprafetei agricole a unei ferme in sole pe care plantele de cultura se succed in spatiu si in timp, intr-o ordine bine stabilita si pe care se aplica tehnologiile de cultura specifice culturilor agricole din asolament.